Ένα πολύπλευρο φεστιβάλ με πολλά βραβεία για μικρούς και μεγάλους, θα λάβει χώρα τον Ιούνιο στην Ιθάκη
Φεστιβάλ εικαστικών τεχνών με θέμα από τη ζωή του Οδυσσέα στην Ιθάκη
Πολιτισμός
28/05/2016 | 18:27

Ένα πολύπλευρο φεστιβάλ, μουσικής, παραδοσιακών χορών, λυρικού θεάτρου, ζωγραφικής, χαλκογραφίας, χαλκοπλαστικής, εικαστικών τεχνών, γλυπτικής, χαρακτικής, ξυλογλυπτικής, λιθογραφίας, λογοτεχνίας, με πολλά βραβεία για μικρούς και μεγάλους, θα λάβει χώρα τον Ιούνιο στην Ιθάκη.

Πρόκειται-σύμφωνα με σχετική ενημέρωση-για το 1o φεστιβάλ εικαστικών τεχνών Ιθάκης 2016 με θέμα από τη ζωή του Οδυσσέα, (του Ομίλου για την UNESCO Ιθάκης, Κεφαλονιάς και Ζακύνθου) που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Δήμο Ιθάκης. Θα γίνει παρουσίαση Ελληνικής βραδιάς όπερας με μουσική του Παναγιώτη Καρούσου και καλλιτέχνες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Όπως διευκρινίζεται, όλοι οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν, εκτός ενστάσεως της επιτροπής για περιεχόμενο κόντρα στις αρχές της UNESCO. Η ημερομηνία τελευταίας υποβολής συμμετοχών έχει οριστεί για τις 10 Ιουνίου 2016 και οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να στείλουν δυο έως τρία έργα τους όχι μεγαλύτερα από 1Χ1 μέτρο και το βιογραφικό τους και μια φωτογραφία για τον κατάλογο στο E-Mail: Unescokefaloniaskithakis@gmail.com και unescoculturalambassandor@hotmail.com Για πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλεφώνα: 6943775611 – 2671068353.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer