Άλλη όψη αποκτά σταδιακά το Αργοστόλι το βράδυ, αφού τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία αντικατάστασης των λαμπών στην παραλιακή, από το ύψος του Γηπέδου μέχρι και το μπαστούνι.
Φωτεινό Αργοστόλι το βράδυ…
Δημοφιλή
24/05/2016 | 10:13

Άλλη όψη αποκτά σταδιακά το Αργοστόλι το βράδυ, αφού τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία αντικατάστασης των λαμπών στην παραλιακή, από το ύψος του Γηπέδου μέχρι και το μπαστούνι. Η περιοχή έχει γίνει πιο φωτεινή, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ενώ σε συνδυασμό με τον καθαρισμό που έχει γίνει στο παρελθόν αποτελεί πλέον ιδανικό μέρος για βραδινές βόλτες. Το επόμενο διάστημα το αποτέλεσμα θα γίνει ακόμη πιο έντονο, αφού θα ολοκληρωθεί η αντικατάσταση.

Στις φωτογραφίες φαίνεται και η φωτισμένη Γέφυρα Δεβοσσέτου, η οποία ηλεκτροδοτήθηκε με τη συνδρομή του Λιμενικού Ταμείου, μετά από σχετικό αίτημα του αρμόδιου Υπουργείου. Οι φωτογραφίες είναι του Γιάννη Πρασσίδη.

²β≠§®‰-2 ²β≠§®‰-3 ²β≠§®‰-4 ²β≠§®‰-5 ²β≠§®‰-6 ²β≠§®‰-7 ²β≠§®‰-8 ²β≠§®‰-9 ²β≠§®‰-10 ²β≠§®‰-11 ²β≠§®‰-12 ²β≠§®‰-13 ²β≠§®‰-14 ²β≠§®‰-22 ²β≠§®‰-23 ²β≠§®‰-26 ²β≠§®‰-27 ²β≠§®‰-28 ²β≠§®‰-29 ²β≠§®‰-30 ²β≠§®‰

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer