Είναι ντροπή για την ιστορία του Δήμου Κεφαλονιάς να καταγράφονται τέτοια σκηνικά. Δεν είναι μόνο θέμα σεβασμού στα θρησκευτικά μας ήθη, είναι και θέμα σεβασμού των πολιτών αυτού του νησιού.
Χαμός στο Δ.Σ. Κεφαλονιάς, σύμβουλος βλαστήμησε τα θεία..!
Πολιτική
01/09/2016 | 07:53


Έγινε κι αυτό στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κεφαλονιάς… Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης,  το όνομα του οποίου δεν θεωρούμε απαραίτητο να αναφέρουμε, αφού η ουσία του γεγονότος έχει σημασία, βλαστήμησε την Παναγία δημόσια και ενώ η κάμερα κατέγραφε ζωντανά και μετέδιδε τη συνεδρίαση για λογαριασμό τοπικού site,  κατά τη διάρκεια έντονης αψιμαχίας που είχε με άλλον Δημοτικό Σύμβουλο…

Άμεσες και δικαιολογημένες ήταν οι αντιδράσεις πολλών Δημοτικών Συμβούλων της Συμπολίτευσης, με πρωτοστάτες τον αναπληρωτή Δημάρχου Διονύση Λυκούδη  και τον Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ Γιώργο Κατσιβέλη να ζητούν από τον βλάσφημο Δημοτικό Σύμβουλο να αποχωρήσει, καθώς είναι τουλάχιστον ντροπή να μιλά δημόσια με τέτοιο τρόπο και να μη σέβεται το θρησκευτικό αίσθημα και τα θρησκευτικά μας ήθη συνολικά.

Η ένταση που δημιουργήθηκε ήταν τέτοια που ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναγκάστηκε να διακόψει προσωρινά τη συνεδρίαση, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που ζητούσαν συνεχώς από τον συγκεκριμένο σύμβουλο να αποχωρήσει και να ζητήσει συγνώμη.

Πάντως, μετά από λίγο το συμβούλιο συνεχίστηκε κανονικά, ενώ ο δημοτικός σύμβουλος που βλαστήμησε  δικαιολογήθηκε λέγοντας πως την δική του Παναγία βλαστήμησε και δεν σκοπεύει να ζητήσει συγνώμη…

Είναι ντροπή για την ιστορία του Δήμου Κεφαλονιάς να καταγράφονται τέτοια σκηνικά. Δεν είναι μόνο θέμα σεβασμού στα θρησκευτικά μας ήθη, είναι και θέμα σεβασμού των πολιτών αυτού του νησιού, τους οποίους υποτίθεται ο συγκεκριμένος κύριος αντιπροσωπεύει. Οφείλει το λιγότερο να προχωρήσει σε δημόσια ανακοίνωση στην οποία θα εκφράζει τη λύπη του και τη συγνώμη του απέναντι στους Κεφαλλονίτες και απέναντι στην Εκκλησία μας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer