Η επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη το απόγευμα της Δευτέρας δεν ήταν απλά και μόνο μια τυπική επίσκεψη.
Χρυσοχοΐδης: «7 εκ. ευρώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας για τις εργατικές κατοικίες»
Πολιτική
22/09/2014 | 21:53

Η επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη το απόγευμα της Δευτέρας δεν ήταν απλά και μόνο μια τυπική επίσκεψη. Παράλληλα με το έντονο ενδιαφέρον του για την ομαλή εξέλιξη της Κεφαλονιάς μετά τους τελευταίους σεισμούς, βρήκε την αφορμή να προχωρήσει σε σημαντικές εξαγγελίες στο πλαίσιο αυτό. Συγκεκριμένα, ενώπιον του Δημάρχου Κεφαλονιάς Αλέξανδρου Παρίση, του Αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα και των Αντιδημάρχων Διονύση Λυκούδη και Βαγγέλη Κεκάτου προχώρησε στην δέσμευση για άμεση αποταμίευση 7 εκατομμυρίων ευρώ προς ανέγερση νέων εργατικών κατοικιών με την παράλληλη θέλησή του για την επίσπευση των διαδικασιών. Στο σημείο αυτό ζήτησε και την συνδρομή επιτροπής των ιδιοκτητών εργατικής κατοικίας προκειμένου να υποστηρίξουν την εν λόγω προοπτική.

Επιπλέον, πέραν των εργατικών κατοικιών ήταν λογικό οι νέοι οδικοί άξονες του νησιού μας να ενταχθούν στην «ημερήσια διάταξη». Επομένως, δύο μεγάλα έργα έχουν μπει «σε τροχιά εκκίνησης» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ενώ ο δρόμος του Φισκάρδου και το Λιμάνι του Αργοστολίου είναι επίσης έργα που το Υπουργείο έχει εντάξει σε «υψηλής προτεραιότητας».

xrusoxoidhs_dhmarxeio2
Αξίζει: Η εν λόγω επίσκεψη του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη είναι μια από τις πολλές που έχουν προηγηθεί και υποδηλώνει το πραγματικό ενδιαφέρον του για την ολοκλήρωση των έργων που πυροδότησαν οι σεισμοί του Φεβρουαρίου.
Το e-kefalonia παρακολουθεί στενά την πορεία των διαδικασιών ώστε να αποδειχτεί η αλήθεια των λεγομένων του.

xrusoxoidhs_dhmarxeio6

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer