Ξεκινάει άμεσα η αντικατέστη της κεντρικής θέρμανσης στο Γυμνάσιο – Λύκειο της Σάμης.
«Το είπε και το έκανε» ο Λυκούδης στη Σάμη
Κοινωνία
21/11/2014 | 17:49

Ένα πολύ σημαντικό έργο για την περιοχή της Σάμης, ένα έργο που αποτελούσε “πονοκέφαλο” για περίπου 10 χρόνια, η προμήθεια, μεταφορά και εγκατάσταση εξοπλισμού κεντρικής θέρμανσης στο Γυμνάσιο-Λύκειο Σάμης, η παρούσα Δημοτική Αρχή κατάφερε μέσα σε 20 ημέρες να το μελετήσει, να γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις προυπολογισμού, να περάσει από Οικονομική Επιτροπή και Δημοτικό Συμβούλιο και σήμερα να αρχίσει να εκτελείται.

sami1

Για τον λόγο αυτό και εκτελώντας εντολές του Δημάρχου Κεφαλλονιάς Αλέξανδρου Παρίση, βρέθηκε στην Σάμη ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Λυκούδης προκειμένου να επιθεωρήσει την έναρξη των εργασιών. Η υλοποίηση αυτού του μεγάλου έργου για την Σάμη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα αποδεικνύει την ταχύτητα με την οποία δουλεύει η Δημοτική Αρχή και είναι παράδειγμα προς μίμηση για το πως πρέπει να “συλλαμβάνονται”, να μελετούνται και να υλοποιούνται τα έργα.

sami2Αποδεικνύει επίσης ότι αυτή η Δημοτική Αρχή είναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ να παράξει έργο και να πράττει ότι υπόσχεται. Ειδικά δε για την περιοχή της Σάμης είναι φανερό ότι αυτή η θητεία δεν μοιάζει σε τίποτε με την προηγούμενη καθώς η η “καυτή ανάσα” της Δημοτικής Αρχής βρίσκεται στην πλάτη των προβλημάτων της περιοχής.

sami3Εκτός από το συγκεκριμένο έργο υπάρχουν σε εξέλιξη τόσο η ανάπλαση της πλατείας (έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενο post), όσο και το έργο της αντικατάστασης τουαλετών στο δημοτικό σχολείο, ενώ έρχονται και άλλα έργα που θα αλλάξουν την εικόνα της περιοχής και θα καταδείξουν ότι η Σάμη θα πάψει να είναι ο “φτωχός συγγενής” όπως μέχρι σήμερα πίστευαν και διατείνονταν ορισμένοι.

sami4 Μαζί με τον Αντιδήμαρχο σήμερα στο σχολείο βρέθηκε και ο εντεταλμένος σύμβουλος Σάμης και δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Κοκκόσης.

sami6 sami7 sami8

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer