Στην Κεφαλονιά βρίσκεται από σήμερα ο Βουλευτής Αχαϊας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκος Νικολόπουλος.
Νικολόπουλος: Η Κυβέρνηση είναι κοντά σε συμφωνία
Πολιτική
20/05/2015 | 22:49

Ρεπορτάζ // Μιχάλης Ανδρεαδάκης

Στην Κεφαλονιά βρίσκεται από σήμερα ο Βουλευτής Αχαϊας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος θα παρευρεθεί και στις αυριανές εορταστικές εκδηλώσεις για την 151η επέτειο από την Ενωση των Επτανήσων με την Ελλάδα.

Ο κ. Νικολόπουλος παραχώρησε απόψε συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο “Μουίκης” παρουσία του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων των ΑΝ.ΕΛ. Γεράσιμου Πετράτου και μελών της Συντονιστικής Επιτροπής του κόμματος. Στην τοποθέτηση του, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης και των δανειστών αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση να οδηγηθούμε σε εκλογές! Γι αυτό το λόγο, στη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής του κόμματος που ακολούθησε μετά τη συνέντευξη Τύπου υπογράμμισε ότι θα θέσει στα μέλη του να είναι σε ετοιμότητα σαν να γίνονταν αύριο εκλογές. Βέβαια, αναγνώρισε και ο ίδιος ότι στις τελευταίες εκλογές τα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικά για τους ΑΝ.ΕΛ. στο Νομό αφού δεν ήταν κατάλληλα προετοιμασμένοι, όπως είπε. nikolopoulos

“Είμαστε σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή αφού ζούμε τις τελευταίες μπλόφες από τη μεριά των δανειστών με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε ο κ. Σόιμπλε ο οποίος δεν παρέλεψιε να μας κρατήσει σε εγρήγορση λέγοντας ότι δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι έχει φύγει ο κίνδυνος της χρεοκοπίας. Ζούμε τις τελευταίες μπλόφες μια διαπραγματευσης για κάποιους που δεν έχουν καταλάβει οτι ο ρόλος τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο είναι να υπερασπίζονται τα συμφέροντα του ελληνικου λαού. Αυτοί επιλέγουν έναν άλλο ρόλο όπως οι Ποταμίσιοι που επέλεξαν το ρόλο των εκπροσώπων της ξένης τρόικας για να μεταφέρουν μαζί με το Σαμαρά και τον Βενιζέλο αυτή την τρομοκρατία και την πίεση. Η αγωνία τους ήταν να μην γίνει ρήξη και τελειώσουν τα φρέντο καπουτσίνο και τα πουράκια που κάνουν! nikolopoulos (2)

Ολα δείχνουν ότι είμαστε μπροστά σε μια νέα συμφωνία. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και το επιτελείο του έχουν στις αποσκευές τους σ’ αυτό το κρίσιμο ταξίδι την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, αυτής της δύναμης που θέλει να σταθούμε όρθιοι να έχουμε μια συμφωνία που να λειτουργήσει υπέρ της χώρας και όχι μόνο υπέρ των δανειστών. Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να ζήσουν ένα ναυάγιο γιατί μετά από ένα ναυάγιο κανένας δεν σώνεται και δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι αν μετά από αυτό το ναυάγιο κλιδωνιστεί η Ευρωπαϊκή Ενωση και κινδυνέψει να καταποντιστεί. Δεν έχει καμία αξία να πάρουμε στο βυθό και άλλους. Θέλουμε να φτάσουμε σε λιμάνι. Ζούμε αυτό που πραγματικά έζησε ο Οδυσσέας να φτάσει στην Ιθάκη και συνέχεια να απομακρύνεται. Ας ελπίσουμε οτι περάσαμε από τη Σκύλα και τη Χάρυβδη αλώβητοι και μένει να συνεχίσουμε στους τέσσερις πυλώνες τις προγραμματικής μας συνεργασίας στη Βουλή”. nikolopoulos (3)

Ο κ. Νικολόπουλος προανήγγειλε ακόμα σαρωτικές εξελίξεις στο τηλεοπτικό σκηνικό της χώρας αφου, όπως υπογράμμισε, τις επόμενες ημέρες προκηρύσσονται τρεις άδειες για κανάλια εθνικής εμβέλειας. “Φτάνει το τέλος αυτού του κόσμου που καταταλαιπώρησε την πατρίδα και την καταχρέωσε. Τις επόμενες ημέρες δημοπρατούνται οι άδειες για τα εθνικής εμβέλειας κανάλια. Θα έχουμε όσα αντέχει η αγορά. Ειδικότερα, θα προκηρυχθούν τρεις πανελλαδικές άδειες που σημαίνει ότι εκείνοι που της είχαν τζάμπα, που ανεβοκατέβαζαν κυβερνήσεις και όριζαν υπουργούς και ταυτόχρονα ήταν καταχρεωμένοι τελείωσε το βασίλειο τους μαζί με εκείνους που επ’ αμοιβή μας λιβανίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θα διαμορφωθεί ένα τοπίο σαν αυτό που ζει ο περιφερειακός Τύπος και τα τοπικά καναλια γιατί είναι έξω από τη διαπλοκή”. nikolopoulos (4)
Από κει και πέρα, ο Βουλευτής Αχαϊας τόνισε ότι θα επιληφθεί προσωπικά ζητημάτων που αφορούν και την Κεφαλονιά, μεταφέροντας την επιθυμία του Πάνου Καμμένου να έρχονται κάθε εβδομάδα στη Βουλή θέματα που αφορούν τα Ιόνια Νησιά και ειδικότερα τo νησί μας. Ορισμένα από τα προβλήματα που σκοπεύει να προωθήσει έχουν να κάνουν με το χώρο της Υγείας στο Νομό, τη συγκέντρωση και δημοσιοποίηση των εγγράφων για το σκάνδαλο της κατάσχεσης των λογαριασμών στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας/Ιθάκης αλλά και της μη λειτουργίας των αρχαιολογικών χώρων.  nikolopoulos (7) nikolopoulos (8)
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer