Ο Χάρης Ρώμας βρίσκεται στο νησί μας από το πρωί και στο πλαίσιο της παράστασης παραχώρησε συνέντευξη στην Γιάννα Κουλουμπή και τον ionian galaxy 90,8.
Σήμερα πάμε… Ρώμα!
Κινηματογράφος
25/11/2015 | 17:30
Τον δημοφιλή και πολύ ταλαντούχο, Κεφαλλονίτη ηθοποιό και συγγραφέα Χάρη Ρώμα θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό σήμερα στο Αργοστόλι, σε δύο παραστάσεις, μια απογευματινή και μια βραδινή (17:30 και 19:30), στο Δημοτικό Θέατρο “Ο Κέφαλος”.
 
Στο Μαγικό κόσμο του Σκρουτζ, τον ρόλο του αγαπημένου ήρωα του Κάρολου Ντίκενς που θεωρείται εκ των κορυφαίων συγγραφέως όλων των εποχών, στην παράσταση της παιδικής σκηνής του Γιάννη Χριστόπουλου υποδύεται ο δημοφιλής ηθοποιός και ενδείκνυται για μικρούς και μεγάλους.
Το συγκεκριμένο έργο του Άγγλου συγγραφέα Ντίκενς, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, εγκαινιάζει μία ιδιαίτερη πρωτιά για τον Κεφαλονίτη στην καταγωγή ηθοποιό και σεναριογράφο Χάρη Ρώμα, εφ΄όσον για 1η φορά θα παίξει ο ίδιος σε παιδική θεατρική παράσταση!
Ύστερα από δέκα χρόνια ενασχόλησής του με το θέατρο για τα παιδιά (πότε ως σκηνοθέτης και πότε ως συγγραφέας), τώρα αναλαμβάνει να υποδυθεί τον “Σκρουτζ”, έναν απαιτητικό ρόλο που έχουν παίξει στο παρελθόν σπουδαίοι πρωταγωνιστές όπως ο Άλμπερτ Φίνει, ο Τζορτζ Σκοτ και ο Μάικλ Κέιν!
Ο Χάρης Ρώμας βρίσκεται στο νησί μας από το πρωί και στο πλαίσιο της παράστασης παραχώρησε συνέντευξη στην Γιάννα Κουλουμπή και τον ionian galaxy 90,8. Εκτός των άλλων, ειδική αναφορά έκανε στο χωριό του, τα Χαλιωτάτα, καθώς και τον πατέρα του, από τον οποίο εύχεται να έχει πάρει μέρος της οξυδέρκειάς του, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο ίδιος.Παράλληλα, πέρασε μηνύματα για την απληστία της εποχής μας που μας έφτασε στο σημείο που είμαστε σήμερα και κάλεσε τον κόσμο να παρακολουθήσει την παράσταση.
romas1
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer