Σύντομα η συνάντηση Κουτσοκούμνη με την Επιτροπή Δεοντολογίας
Τον Ιούνιο οι αλλαγές στην ΕΠΟ
Αθλητισμός
22/05/2016 | 10:56

Τέλη Ιουνίου πρόκειται να γίνουν οι αλλαγές στην ΕΠΟ, τις οποίες επιθυμεί η FIFA.

Ο εκπρόσωπος της Διεθνούς Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Κωστάκης Κουτσoκούμνης, θα έρθει και πάλι στην Ελλάδα στο τέλος της εβδομάδας και αναμένεται να έχει μια σειρά από ραντεβού. Ένα από αυτά θα είναι με μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, που επιβλέπουν τη διαδικασία εναρμόνισης του Κώδικα Ηθικής της ομοσπονδίας με αυτόν της FIFA.

Αρχικά, ήταν να ολοκληρωθεί στις 25 Μαΐου, βάσει του χρονοδιαγράμματος, στο οποίο είχαν συμφωνήσει οι κ.κ. Κοντονής, Κουτσoκούμνης και οι αλλαγές επρόκειτο να οριστικοποιηθούν στο ΔΣ της ΕΠΟ μέχρι εκείνη την ημερομηνία. Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, θα υπάρξει η σχετική έγκριση στη γενική συνέλευση που θα γίνει στις 24 Ιουνίου και η υπόθεση θα πάει έναν μήνα πίσω.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε το σενάριο ότι υπάρχουν σκέψεις από την πλευρά της FIFA για καθαίρεση της διοίκησης Γκιρτζίκη και ορισμό διοικούσας επιτροπής, επειδή δεν έχουν τηρηθεί οι δεσμεύσεις από την ΕΠΟ.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας θα στρέψει το ενδιαφέρον της στα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», όταν εναρμονιστεί ο Κώδικας Ηθικής. Αυτό σημαίνει ότι οι Προύντζος και Παπακωνσταντίνου θα έχουν ενεργό ρόλο στις εργασίες της Γ.Σ.. Μέχρι τότε ενδέχεται βέβαια να έχει εκδοθεί και το βούλευμα για το ποιοι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και όποιος παραπεμφθεί θα απομακρυνθεί άμεσα από το ποδόσφαιρο.

Πηγή: sport-fm.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer